هجدهمین گردهمایی بین‌المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی

به نام خداوند جان و خرد                     کزین برتر اندیشه برنگذرد

ضمن عرض سلام و ادب حضور همۀ فرهیختگان، استادان، پژوهشگران و دانش‌پژوهان خطّۀ زبان و ادب فارسی، با عنایات خداوند متعال و حضرت ولیّ عصر عجّل‌الله تعالی فرجه‌الشریف «گروه زبان و ادبیات فارسی» در دانشگاه شهید باهنر کرمان و «گروه پژوهشی ادبیات و زبان‌ها« در پژوهشکدۀ فرهنگ اسلام و ایران تحت نظارت انجمن ترویج زبان و ادب فارسی افتخار دارد که میزبان «هجدهمین گردهمایی بین‌المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی» باشد. این دو گروه تحت حمایت دانشگاه شهیدباهنر،ادارۀ کلّ ارشاد اسلامی کرمان، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ایران و سایر سازمان و ارگان های دلسوز، در جهت پاسداشت زبان فارسی-نشانِ شاخص هویّت ایرانی اسلامی امیدوار هستند تا در جهت تحکیم مبانی نظری متون ادبی و شناخت و معرفی شایستۀ این میراث فاخر به نسل های جوان و تعامل با اندیشه ها و نظریه های ادبی نوین، گام های مؤثری بردارند. افزون بر تبادل اندیشه ها، زمینۀ همدلی، هم اندیشگی و پیوند میان نسل های مختلف را چه در سطح درون مرزی و برون مرزی فراهم کنند.

کمیتۀ علمی این گردهمایی متشکل از 63 نفر از استادان و صاحب نظران دانشگاه های داخل و خارج از کشور است که مشتاقانه فرایند ارزیابی و داوری مقالات علمی ارسال شده به سامانۀ گردهمایی را برعهده خواهند داشت. اولویت اصلی دبیرخانه جهت پذیرش مقلات، زبان فارسی است؛ ولی چنانچه مقاله ای مرتبط با محورهای کلّی و ویژۀ گردهمایی به زبان انگلیسی یا عربی هم باشد، در فرایند داوری قرار خواهند گرفت. این گردهمایی به صورت مجازی و نیمه حضوری جهت دانشوران و پژوهشگران در تاریخ 28-23 بهمن ماه 1402 برابر با 17-12 فوریه برگزار خواهد شد.